Eductus

Om Eductus

Sedan starten 1991 har vi utvecklats till ett av Sveriges största företag inom vuxenutbildning. Vi erbjuder målinriktade utbildningar som leder till jobb. Det är så vi bidrar till ett bättre Sverige. Hos oss kan du läsa in gymnasiebetyg som saknas, få en handledare som stöttar i jobbsökandet, lära dig ett yrke – till exempel undersköterska eller läsa sfi.

Vi är ett brett utbildningsföretag. Vi erbjuder bland annat:

  • Komvux: Grundläggande och gymnasiala kurser samt yrkesutbildningar
  • Arbetsmarknadsutbildningar
  • Stöd och Matchning
  • SFI-Svenska för invandrare

Vår vision: 100% i jobb

Vår vision är enkel: 100% i jobb Vi ska vara det självklara valet för alla som vill ha ett jobb. Med rätt kunskaper så finns det ett jobb för alla. Vägen dit kan se olika ut. Våra utbildningar är en byggsten vars yttersta syfte är att leda till jobb. Jobbet är alltid målet.

 

Våra kunder

De som väljer, köper och finansierar våra tjänster är för det mesta Arbetsförmedlingen och kommuner. De som använder våra tjänster är bland annat personer som är inskrivna hos Arbetsförmedlingen, läser komvux eller nyss kommit till Sverige.

 

Vi är en del av AcadeMedia

AcadeMedia är norra Europas största utbildningsföretag med över 600 förskolor, grundskolor, gymnasieskolor och vuxenutbildningsenheter.

Besök webbplats

Lediga jobb på Eductus

Eductus har inte lagt ut några lediga jobb ännu.