Engagerade montörer sökes i Jönköping.

Har du erfarenhet av montering sedan tidigare eller tycker du att det är något som skulle passa dig? Skulle du säga att du är händig, noggrann och lyhörd? Då har Randstad det rätta uppdraget för dig!

Inom ambulerandeområde Jönköpings län söker vi nu duktiga och blivande montörer inom industrin. Uppdraget ingår i vår uthyrningsverksamhet vilket innebär att du kommer att vara anställd av Randstad, men arbeta ute hos en av våra kunder.

Uppdragsgivare: Randstad AB

Ort: Jönköping

Omfattning: Heltid

Arbetsbeskrivning
Vi söker dig som har intresse för och/eller känner dig bekväm med montering av både större och mindre komponenter. Du får gärna ha tidigare arbetslivserfarenhet från montering. om det är inom el, metall, plast, trä eller hus spelar mindre roll.

Kvalifikationer
För att lyckas i rollen ser vi att du är en god lagspelare som samtidigt kan ta egna initiativ när det behövs. Som person tror vi att du är flexibel, engagerad och besitter en vilja av att lära, förstå och utvecklas. Vidare trivs du med att arbeta i ett högt tempo. Tidigare erfarenhet av montering, truckkort och/eller vana av lager och industriarbete är meriterande.

Körkort och tillgång till bil är ett krav då arbetet kommer utföras på olika orter inom Jönköpings Län.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Som konsult är du ambassadör för Randstad och representerar oss på ett professionellt sätt. Som person har du lätt för att samarbeta i team likväl som att arbeta självständigt. Eget ansvarstagande genomsyrar alltid ditt arbete. Gillar du att göra ett bra jobb och pröva på nya saker? Är du flexibel och driven med stor initiativförmåga? Då finns chansen till många spännande uppdrag hos oss.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Om Randstad
Hösten 2016 bytte Proffice namn till Randstad. Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad världens näst största företag inom rekrytering och bemanning.

Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar som hos en traditionell arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort.

Utöver det får du även en mängd karriärmöjligheter, möter olika företagskulturer och får erfarenhet från olika branscher vilket gör att du utvecklar din kompetens och får ett spännande, välfyllt CV. Söker du en arbetsgivare som erbjuder spännande uppdrag och nya kontaktnät kommer du trivas hos oss.

Sista ansökningsdag: Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

För information: Lovisa Carlsson, lovisa.carlsson@randstad.se

Sorry no owner