Administratörer för kommande uppdrag till statliga myndigheter. i Jönköping.

Motiveras du av administrativa arbetsuppgifter där du får vara ett operativt stöd för verksamheten? Har du minst 1års arbetslivserfarenhet inom administrativt arbete, gymnasieutbildning och goda kunskaper i MS Office? Skulle du dessutom säga att du är lättlärd, strukturerad och ansvarstagande? Då har Randstad det rätta uppdraget för dig!

Uppdragsgivare: Randstad AB

Ort: Jönköping

Omfattning: Heltid

Arbetsbeskrivning:
I rollen som administratör kommer dina arbetsuppgifter innebära bland annat:

  • Sköta administrativa rutiner
  • Planera och samordna
  • Arbeta utifrån fastlagda rutiner
  • Vara ett operativt stöd för verksamheten
  • Formulera brev, protokoll m.m.
  • Fatta egna beslut utifrån redan kända handlingsalternativ
  • Projektplanering och uppföljning av projekt.

Kvalifikationer:
– gymnasium eller likvärdig utbildning.

– minst ett (1) års arbetslivserfarenhet från liknande arbete.

– goda kunskaper i MS Office eller likvärdigt.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Om Randstad:
Hösten 2016 bytte Proffice namn till Randstad. Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad världens näst största företag inom rekrytering och bemanning.

Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar som hos en traditionell arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort.

Utöver det får du även en mängd karriärmöjligheter, möter olika företagskulturer och får erfarenhet från olika branscher vilket gör att du utvecklar din kompetens och får ett spännande, välfyllt CV. Söker du en arbetsgivare som erbjuder spännande uppdrag och nya kontaktnät kommer du trivas hos oss.

Sista ansökningsdag: Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

För information: Ashur.Kanoun@Randstad.se

Sorry no owner