MoA Lärcentrum

 

MoA Lärcentrum i Jönköping

Välkommen till MoA Lärcentrum i Jönköping!På MoA Lärcentrum i Jönköping står eleven och lärandet i centrum. Vi utbildar framtidens Yrkesväktare och från och med 2018 även undersköterskor i våra moderna utbildningsanpassade lokaler.

Vår omvittnade höga elevtrivsel och kvalitet har blivit ett signum för alla våra utbildningar även här i Jönköping. I Vuxenutbildningens öppna jämförelser har vi toppat listan sedan start.

I Jönköping har MoA Lärcentrum funnits sedan 2006 med utbildningar inom vård-och omsorg och väktare. Idag är vi samlokaliserade med vårt systerföretag VELDI som utbildar vuxna inom svetsning och CNC.

Hos oss möter du våra handplockade MoA-lärare med stor kompetens och stort engagemang.  Vi har specialpedagoger och språkstöd som extra stöd till våra elever. Hos oss finns ett starkt engagemang för att alla elever ska nå sina mål.

Bemötande, etik och förhållningssätt genomsyrar alla våra utbildningar. Vi arbetar utifrån våra värderingar: hjärtligt, inspirerat, engagerat med kvalitet.

Vi har under många år byggt upp ett nära samarbete med det lokala arbetslivet för att våra elever ska få jobb efter sin utbildning.

Hjärtlig välkommen att studera hos oss och få uppleva vår unika ”MoA-känsla”!

 

Besök webbplats