Maskinentreprenörerna Sverige AB

Maskinentreprenörerna (ME) är bransch- och arbetsgivarorganisationen för maskinentreprenörer. Vi företräder och stödjer våra medlemmar och arbetar för branschens utveckling. Vi verkar för fri företagsamhet och en sund marknadsekonomi och bevakar och påverkar branschens arbetsmarknadspolitiska frågor.

ME är bransch- och arbetsgivarorganisationen för maskinentreprenörer. ME företräder och stödjer medlemmarna och arbetar för branschens utveckling. Vi verkar för fri företagsamhet och en sund marknadsekonomi och bevakar och påverkar branschens arbetsmarknadspolitiska frågor. ME fungerar många gånger som remissinstans i branschaktuella ämnen. Vi informerar, engagerar, påverkar och utbildar.

ME-skolan har de bästa utbildningarna, både till maskinförare på gymnasiets Bygg- och anläggningsprogram och genom den kommunala vuxenutbildningen. Vi erbjuder också företagsanpassade kurser inom de flesta områden för dig som arbetar i branschen. För att göra kompetensprov eller komplettera ditt yrkesbevis är du också välkommen till oss. Vi finns över hela landet och genomför både öppna och företagsanpassade kurser nära dig.

Besök webbplats

Lediga jobb på Maskinentreprenörerna Sverige AB

Maskinentreprenörerna Sverige AB har inte lagt ut några lediga jobb ännu.