Kriminalvården

Sök ett viktigt jobb!

Oavsett vilken roll vi har inom Kriminalvården, arbetar vi alla med samma värderingar och samma mål- att människor kan förändras och att vi ska minska återfall i brott.

 

Kriminalvården är som ett samhälle i miniatyr, förutom kriminalvårdare behöver vi exempelvis sjukvårdspersonal, lärare, ekonomer, IT-personal, administratörer och produktionsledare. Det finns fler än 70 olika inriktningar på tjänster bland våra 11 000 medarbetare runt om i Sverige.

 

Just nu söker vi kriminalvårdare till häktet Jönköping. Som kriminalvårdare ansvarar du för kontakten med de häktade. I arbetet ingår det bland annat att övervaka ordning och säkerhet samt att genom samtal och rådgivning försöka få de intagna att reflektera över sin situation. Olika typer av kontroller och visitationer ingår också som en viktig del i arbetet. Utbildning för jobbet får du hos oss!

 

Som statligt anställd i Kriminalvården har du, som medarbetare, flera förmåner. Vi erbjuder bland annat utökat antal semesterdagar och löneutfyllnad vid föräldraledighet.

Träffa oss på jobbmässan eller besök oss www.kriminalvarden.se  för att se filmer, läsa mer om oss och söka våra lediga jobb.

 

 

 

 

Besök webbplats

Lediga jobb på Kriminalvården

Kriminalvården har inte lagt ut några lediga jobb ännu.