Undersköterskor eller vårdbiträden för tillsvidareanställning!

Om dig

För att jobba hos oss ser vi helst att du har omvårdnadsutbildning eller liknande. Har du erfarenhet av hemtjänst eller annat arbete med äldre är det en fördel. Det är ett krav att du har körkort.
Som person så vill vi att du har ett positivt bemötande och att du har ett genuint kundintresse. Du har lätt för att samarbeta och trivs i en flexibel miljö. Du behärskar svenska i tal och skrift. Just nu kan vi erbjuda en tillsvidareanställning på heltid alternativt deltid.

 

Dina arbetsuppgifter

Stormtrivs Livskvalitet AB, bedriver hemtjänst samt hushållsnära tjänster på kundval. Som medarbetare hos oss ger du omvårdnad, social omsorg och service utifrån varje kunds individuella behov och önskemål. Arbetet är självständigt och flexibelt. I arbete ingår även löpande dokumentation och ansvar för genomförandeplaner.
Vi kan nu erbjuda både hel- och deltidstjänster. I tjänsten ingår att jobba dag, kväll och helg.

 

Om oss

Stormtrivs Livskvalitet är ett lokalt företag i Jönköping som erbjuder hemtjänst med trygg och kunnig personal. Vår hemtjänst utförs av medarbetare som har gedigen erfarenhet och stor kompetens inom omvårdnad. Tillsammans med chefen, som är legitimerad sjuksköterska, skapar Stormtrivs Livskvalitet en äldreomsorg av högsta kvalitet.

Sorry no owner