Timvikariat inom vård och omsorg

Jönköpings kommun söker dig som vill ha ett viktigt och varierande extrajobb inom vård och omsorg!

Vad innebär jobbet?
Som timvikarie inom vård och omsorg kan du arbeta med äldre antingen på något av kommunens äldreboende, i daglig verksamhet eller i medborgarnas egna hem i form av hemtjänst. Eller med personer med någon typ av funktionsnedsättning, antingen på olika typer av boenden, i daglig verksamhet eller som personlig assistent.

Arbetet innebär att vara ett stöd i de vardagliga sysslorna, exempelvis promenader, städning, fritidsaktiviteter och skötsel av personlig hygien. Det är ett omväxlande och socialt arbete där dina arbetsuppgifter har som syfte att främja medborgarnas personliga förmågor.

Vem söker vi?
Har du utbildning inom omvårdnad, barn och fritid eller liknande är det ett stort plus men inget krav. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att ha arbetat med människor. Som person är du ansvarstagande och har lätt för att samarbeta, du har en positiv inställning till ditt arbete och trivs i mötet med människor. Ibland förekommer ensamarbete vilket ställer krav på initiativförmåga.

Du måste kunna svenska tillräckligt bra för att kunna kommunicera med medborgare och kollegor och för att skriva och läsa anteckningar om det dagliga arbetet. Du ska ha fyllt 18 år.

Övrigt
Vi erbjuder omväxlande arbetsuppgifter med avtalsenlig lön och introduktion i arbetet.

Din arbetstid är enligt överenskommelse utifrån verksamhetens behov och dina önskemål. Vi bedriver verksamhet dygnet runt, så du kan arbeta dag, kväll, natt och helg.

Kontakta oss
Rekryteringsenheten besvarar dina frågor på tel: 036-10 75 75 eller via e-post: rekryteringsenheten@jonkoping.se

Sök jobbet här: http://Timvikariat inom vård och omsorg

Sorry no owner