Svensktalande försäljare till trendiga Marbella

Nordic Jobs Worldwide are helping Nordic speaking candidates to find jobs abroad. Our ambition is to match the most exciting jobs around the world with candidates from the Nordic region.

With our own job portal www.nordicjobsworldwide.com and head quarter in Norway with hubs in Sweden, Denmark and UK, we can challenge the international recruiting market. With employees from Sweden, Norway and UK we have the best knowledge how to find the right candidates in every local market. We have over 30 years of experience together in the industry and a very big network.

Find your dream job – tomorrow is a new day!


Om företaget
Företaget är ett modernt, innovativt kontaktcenter som fokuserar på att ge den svenska marknaden kostnadseffektiva försäljningslösningar av exceptionell kvalitet. Det är ett svenskt företag, med huvudkontor i Spanien, som drivs av svenskar för den svenska marknaden. Vår klient grundades på ett ideal att förbättra all ineffektivitet i den svenska telefonförsäljningsbranschen.Deras erbjudanden byggdes runt den djupa förståelse för försäljning och kundkontakter. De är stolta över att leverera bäst i klassen telemarketing och försäljning, kundförvärv och retention, kundvård, teknisk support och kredithanteringstjänster. De har arbetat hårt för att bygga en stabil grund för sitt företag och att tro på lång sikt för både deras kunder och anställda.

Trots sin unga ålder har vår klient lyckats sätta ihop ett team med en samlad branscherfarenhet på 50 år inom försäljning, ledarskap och coaching på den svenska marknaden, en erfarenhet i perfekt balans mellan in-house och out-sourcade säljmiljöer.
Deras unika företagskultur byggdes för att säkerställa att de attraherar rätt personer med högsta tänkbara talang och erfarenhet av försäljning, kundhantering och outsourcing. Deras teams kärnvärden har sina rötter i de höga integritet och etik och deras agenter är noggrant utbildade för att nå sin spetskompetens. Vår klient har byggt ett företag som de är stolta över. De har byggt ett företag som deras medarbetare är stolta över. Och de fortsätter att bygga och obevekligt förfina sin affärsmodell för att leverera en helt optimerad kvalitetslösning för sina kunder.

Deras öppna organisation låter alla medarbetare använda sin kreativitet, att vara självständiga tänkare och att vara fantasifulla för att möta behoven hos sina kunder med nya idéer. Genom större eget ansvar så växer personalen sig starkare och uppmuntrar en hunger efter överlägsna resultat. Med passion och solida vision så känner de dig helt trygga i att säga att deras kunder har hittat en pålitlig affärspartner hos dem.

Om tjänsten
Vår klient är ett växande företag och är alltid på jakt efter nya talanger. Om du är motiverad, energisk och intresserad av att utvecklas både på ett personligt plan och professionellt så har du kommit rätt. De söker en människokännare, en person som brinner för försäljning och kundkontakt, en person som är konkurrenskraftig med sin starka vilja att vinna. När vår klient arbetar för dig, kommer målet vara att fullt ut tillgodose kunders behov och att ge en högkvalitativ kundupplevelse med målsättningen att skapa en, för ditt företag, lojal kund.
Vår klient kommer att använda sin välutbildade säljkår, med målet att maximera er intäktsökning, med en högkvalitativ leverans i fokus tar de kontroll över hela försäljningsprocessen, allt för att stödja din verksamhet.

Krav till erfarenhet
–          Erfarenhet inom försäljning, face2face, telefon eller i något annat sätt är van att hantera många olika människor samt komma till avslut
–          Tidigare erfarenhet inom idrott och utlandsvistelser är stora +.
–          Du är redo och mogen för en nystart utomlands
–          Du är motiverad, energisk och intresserad av att utvecklas både på ett personligt plan och professionellt
–          Har utmärkta kommunikationskunskaper och är duktig på att bygga och behålla goda relationer
–          Skriver och talar flytande svenska

Förmåner
–          Vår klient har 3 företagslägenheter som man kan hyra in sig i när man kommer hit. De finns vissa som söker eget också såklart, men det är alltid en bra start i våra lägenheter.
–          NIE-nummer (spanskt personnummer) får man hjälp på plats av vår advokat. Är oftast i hamn första veckan.
–          Goda utvecklingsmöjligheter i ett snabbt växande företag
–          Grundlön + Provision + bonus

Intresserad? Skicka ditt CV till sara@nordicjobsworldwide.com eller hör av dig till +47 40 55 37 94

Sorry no owner