IT-support konsulent till Tallinn

Nordic Jobs Worldwide are helping Nordic speaking candidates to find jobs abroad. Our ambition is to match the most exciting jobs around the world with candidates from the Nordic region.

With our own job portal www.nordicjobsworldwide.com and head quarter in Norway with hubs in Sweden, Denmark and UK, we can challenge the international recruiting market. With employees from Sweden, Norway and UK we have the best knowledge how to find the right candidates in every local market. We have over 30 years of experience together in the industry and a very big network.

Find your dream job – tomorrow is a new day!


Nordic Jobs Worldwide
Nordic Jobs Worldwide ger möjlighet till Svenskar att jobba i huvudstaden av Estland, Tallinn! Vi ser efter dig som har ett intresse för IT och har erfarenhet innanför kundservice. Är du ambitiös, hjälpsam och vill lämna Sverige för att prova på något nytt är detta något för dig! Vår klient erbjuder upplärning och omplaceringsbidrag för att får dig gott på plats tills att du hittar ditt eget ställe att bo på.Vår klients mål är att vara kundernas förstahandsval för affärsförnyelse och det ledande mjukvaru- och tjänsteföretaget i Norden.I en snabbt föränderlig värld kan varje bit av information användas för att skapa nytt värde. De vill omsätta möjligheterna i den datadrivna världen till värde för människor, företag och samhället i stort. De har idag en framträdande roll i det digitala ekosystemet och använder vår mjukvara och våra tjänster för att skapa verktyg och lösningar som förenklar vardagen för miljontals människor, hjälper kunder att förnya sin affär genom att fånga möjligheterna med modernisering, digitalisering och innovation och som skapar nya möjligheter baserat på öppenhet, innovationssamarbeten och ekosystem.

Vår klient utgår från ett starkt nordiskt arv och kombinerar global förmåga med lokal närvaro. Huvudkontoret ligger i Esbo, Finland, och bolaget sysselsätter omkring 14 000 experter i cirka 20 länder. Tietos omsättning är cirka 1,5 miljarder euro. Deras aktier är noterade på Nasdaq i Helsingfors och i Stockholm.

Kundservicemedarbetare inom IT-branschen
Vår klient ser fram emot att få arbeta tillsammans med dig som har lust att bli en del av deras ”Estonian Service Desk team” som Kundservicemedarbetare. Du vill arbeta mot den svenska marknaden och erbjuda IT support för att lösa IT relaterade frågor. Flytande svenska i skrift och tal är därför ett krav. I tillägg vill du utföra administrativt arbete.

För å lyckas I rollen:
–          Kunna ge högklassig service till kunder genom att svara på e-mails och chatt
–          Erfarenhet av IT branschen är relevant men inte ett krav.
–          Ha ett genuint intresse för IT branschen.
–          Vara lösningsorigenterad och duktigt på att kunna prioritera
–          Dessutom är det viktigt att du är en bra på att lyssna och ha en positiv attityd.

Vår klient erbjuder förmåner som:
–          Hitta en plats att bo på och hjälpa till med avtalen.
–          Flyg till Estland och flytta dina tillhörigheter och upphämtning vid ankomst.
–          Hjälp med immigration och registreingar i landet för att få identifikations papper.
–          Sätta upp internet I din nya lägenhet.
–          Hjälper dig att hitta en doktor som vår klient vill betala för .
–          Gratis gym
–          Transport till och från jobb
–          Jobba med många andra Skandinavier på ett nybyggt kontor.

Att jobba I Tallinn!
Tallinn, Estlands huvudstad växer inom IT branschen och företag från hela världen har expanderat dit. I förhållande till skandinavien är det mycket billigare att leva och bo i Tallinn. I staden finns det bra shopping, uteliv, och fin arkitektur. Allt fler skandinavier flyttar dit och det är förhållandevis likt kultur att anpassa sig till.

Om du är intresserad och vill veta mer om rollen kan du höra av dig till mig på sara@nordicjobsworldwide.com eller ring +47 40 55 37 94

Sorry no owner