IT Projektledare till Sigma IT Consulting

Du kanske inte tror att det är sant, men …
Du har just hittat annonsen om världens bästa jobb!

Hos oss får du jobba med de mest namnkunniga bolagen, med stort eget ansvar och stöttning av branschens vassaste specialister (som också är dina kollegor, yey!). Du blir en i gänget i en stark kultur där arbetsglädje, know-how och utveckling står i centrum. Du får stor frihet att forma din egen vardag, och vill du verkligen satsa på karriären finns alla möjligheter att avancera, klättra uppåt och se dig om i världen. Schysst va?!

 

Och varje-dag-kneget, hur kommer det att se ut? Jo …

Som Sigma:it går du in som projektledare i projekt hos våra kunder, med en kompetens som de behöver. (Tur för dem att du har koll på läget och kan driva projektet från start till mål!) Eftersom du är utbildad ingenjör med gott om erfarenhet av att jobba efter olika projektmodeller och har ett engagemang och driv som smittar av sig till hela arbetsgruppen, kommer jobbet för det mesta att flyta på galant. Och när det strular (för det gör det ju för alla ibland) så har du Sigmagänget i ryggen. Vi stöttar, inspirerar och utmanar varandra (i både jobb och Xbox).

 

Välkommen att bli en del av vårt framgångsrika konsultföretag!

Vi behandlar alla ansökningar löpande, så skicka din redan idag.

 

Om Sigma IT Consulting

Sigma IT Consulting består av 900 specialister inom strategi, teknik och kommunikation. Genom digital transformation effektiviserar vi verksamheten hos många av Sveriges största företag, organisationer och kommuner. Vi finns i sju länder och på 20 orter i Sverige. Huvudkontoret ligger i Göteborg. Vi är en del av Sigma-koncernen, som är Sveriges största privatägda teknikkonsultföretag med 2900 medarbetare i elva länder. Sigma ägs av entreprenören och filantropen Dan Olofsson och har ett stort och aktivt CSR-engagemang i Star for Life och andra viktiga samhällsinitiativ.

Sorry no owner