.Net-utvecklare till Jönköping och Växjö!

adapta expanderar och söker vassa .Net-utvecklare till våra kontor i Jönköping och Växjö. Vi söker personer som är engagerade, intresserade och målmedvetna! I ditt arbete kommer du att tillsammans med oss andra arbeta med att utveckla kvalitativa och långsiktiga lösningar i nära samarbete med våra kunder.

Med kunder i hela Sverige ges du möjlighet att jobba i många spännande webbprojekt.

DIN KOMPETENS:

Vi söker erfarna .Net-utvecklare som brinner för mjukvaruutveckling. I arbetet kommer du att arbeta med att utveckla hållbara och långsiktiga lösningar i samarbete med våra kunder. Är du en duktig och engagerad utvecklare som kanske dessutom har erfarenhet av webbutveckling tror vi att du skulle kunna passa bra hos oss. Vi söker dig som är nyfiken på konsultbranschen och som gillar att ta eget ansvar och gärna delar med dig av dina kunskaper till kund och kollegor.

Önskvärda meriter:

Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av CMS-verktyg som SharePoint eller EPiServer. Det är också meriterande om du har tidigare erfarenhet av konsultrollen samt av Scrum eller liknande arbetsmetoder.

Tillträde omgående, eller enligt överenskommelse.

Låter det lockande? Välkommen med din ansökan redan idag! Skicka ansökan (personligt brev + CV) till magnus.lindstrom@adapta.se

Vi läser ansökningar och kallar till intervju löpande.

Sorry no owner