Montörer

Efterfrågan på vår kunds husbilar och husvagnar fortsätter att öka. Därför behöver vi/kunden förstärka med ytterligare montörer. Vi söker dig med erfarenhet eller en stark vilja till att lära dig mer för att tillsammans bygga framtidens husbilar och husvagnar.

För att lyckas i rollen krävs att du är noggrann och kan prioritera även under press. Du är praktiskt lagd samtidigt som du är kvalitetsmedveten och stimuleras av ett välutfört arbete. Du motiveras av att utvecklas och att lära nytt. Du har ett eget driv och arbetar gärna självständigt. Du behärskar svenska i tal och skrift.

För rätt person kan detta leda till en anställning hos kund.

Flodin Rekrytering & Bemanning är ett erfaret rekryterings- och bemanningsföretag. Vi jobbar lokalt för att nå den bästa matchningen när företag har ett rekryteringsbehov. Vår flexibilitet och framåtanda leder oss starkt mot vårt mål, som är att bli det självklara valet för företag som behöver personalförstärkning – och för dig som vill gå vidare i din karriär. Läs mer på www.flodinab.se

För mer information om denna tjänst kontakta:

Emil Sandahl 0733 25 52 06  eller via mail emil@flodinab.se

Vi arbetar löpande med urvalsprocessen, så vänta inte med att ansöka då tjänsten kan bli tillsatt före sista ansökningsdatum.

 

Välkommen med din ansökan!

Sorry no owner