Mekanikkonstruktör

Är du en lösningsorienterad person som vill utvecklas i ett kreativt team, som gärna utmanar invanda föreställningar om vad som är möjligt? Klart du vill! Då kanske du är precis den vi söker till vårt kontor i Jönköping.

Där får du kollegor inom mekanik, elektronik, mjukvara och teknikinformation. Vi är ett tätt sammansvetsat gäng med fokus på konsumentprodukter, försvars-, och verkstadsindustrin som dessutom förenas av vårt starka intresse för vad som händer i mötet mellan människor och teknik.

Låter det intressant? Skicka in ditt cv.

Din roll
Som mekanikkonstruktör/ produktutvecklare på Etteplan arbetar du med våra kunder i olika projekt i teknikens framkant. Arbetet sker antingen ute hos kund i deras projekt eller som åtaganden på något av våra kontor.

Uppdragen kan innefatta hela eller delar av kedjan förstudie – tekniskt offertunderlag – systemkonstruktion – detaljkonstruktion – leverantörskontakter – färdig produkt. Det kan röra sig om nyutveckling eller modifiering/vidareutveckling av befintligt produktsortiment.

Vi har ett starkt kontaktnät och stor erfarenhet från olika företag och branscher vilket ger dig en unik möjlighet att utvecklas som ingenjör.

Du är
Du är civil- eller högskoleingenjör med 2-3 års yrkeserfarenhet av konstruktionsarbete, gärna plastkonstruktion och/eller ytmodellering. Du har kunskaper i något eller några av exempelvis konstruktionsverktygen Catia V5, NX eller Solid Works. Du arbetar ofta som ”spindeln i nätet” vilket kräver initiativkraft och att man är drivande. Vi värdesätter därför om du har vilja och förmåga att utvecklas till att leda delar av eller hela projekt.

Som person värdesätter vi att du är utåtriktad, ansvarstagande, gillar att arbeta tillsammans med andra och har ett stort teknikintresse.

Ansökan
Ansök så snart som möjligt då rekryteringsarbetet pågår löpande

Om företaget
Etteplan omsatte 183,9 miljoner (EUR) 2016. Bolaget har 2 800 medarbetare i Sverige, Finland, Nederländerna, Tyskland, Polen, Kina och Förenta Staterna. Etteplans aktie är noterad på Nasdaq Helsinki Oy under tickern ETTE. (www.etteplan.com)

Etteplan – Engineering with a difference

Kontaktpersoner
Marcus André
Area Manager
0701-90 59 41

Sorry no owner