Kundserviceagent till trendiga Lissabon – Netflix och Wish.com

Nordic Jobs Worldwide are helping Nordic speaking candidates to find jobs abroad. Our ambition is to match the most exciting jobs around the world with candidates from the Nordic region.

With our own job portal www.nordicjobsworldwide.com and head quarter in Norway with hubs in Sweden, Denmark and UK, we can challenge the international recruiting market. With employees from Sweden, Norway and UK we have the best knowledge how to find the right candidates in every local market. We have over 30 years of experience together in the industry and a very big network.

Find your dream job – tomorrow is a new day!


Vår klient
Vår klient levererar enastående kundupplevelse vid varje enskilt tillfälle till följd av deras engagemang, passion och hängivenhet. I detta perspektiv skapar vi möjligheter för värde för medarbetare, kunder, klienter, samhället och aktieägare. Just nu letar de efter dig som har lust att jobba i ett företag som satsar på intern utveckling och önskar att göra karriär i branschen. Vår klient har ansetts som det bästa företaget att jobba för i Portugal sju gånger av ”Great place to work Institute”.Vår klient jobbar med de största och mest respekterade varumärkena globalt sätt och erbjuder sina kunder service, teknisk support, kundförvärv, digitala lösningar, analytics, back office och andra specialiserade tjänster för att säkerställa konsekvent positiva kundinteraktioner. Nu letar de kundservice agenter som kan jobba för Wish.com och Netflix mot den svenska marknadenVår klient är ett företag på 217.000 passionerat medarbetare som arbetar på 340 platser som erbjuder enastående kundupplevelse från 74 länder i 265 olika språk och dialekter.
Som en av världens största privata arbetsgivare och tydlig global branschledare är deras strategi att attrahera och behålla de bästa människorna och ge den bästa arbetsmiljön för att inspirera sina team över hela världen. De vet att glada anställda är mer engagerade för att skapa en bättre upplevelse som driver högre kundnöjdhet, behållning och tillväxt.
Därför omvandlar de passionen till excellens.

Deras anställda kommer från världens alla hörn och tar därför med sig viktiga erfarenheter och färdigheter till företaget. De fokuserar på laganda mellan alla sina anställda. Det är så de förvandlar passion till färdighet. Som ett dynamiskt team är de engegerade i sina partners framgång och dedikerade att erbjuda en enastående service för våra kunder i alla lägen.
Bli en del av dem och en multikulturell miljö.

Arbetsuppgifter – Kundservice konsulent för Netflix och Wish.com

 • Hjälpa kunder före, under och efter köp
 • Assistera kunder gällande betalningstransaktioner och leveranser
 • Assistera kunder gällande problem med deras konton
 • Kommunikationen är framförallt skriftlig, så det är viktigt med goda skriftliga språkfärdigheter.

Din profil

 • Flytande i svenska, skriftligt och muntligt
 • Goda datorkunskaper
 • Goda kommunikationsfärdigheter i text
 • Sympatisk och empatisk
 • Kunna arbeta i ett team och sprida god laganda
 • Vara flexibel
 • Snabblärd
 • Erfarenhet inom telefonsupport / callcenter-miljö är en fördel.

Förmåner
Att jobba för vår klient är en stor möjlighet för dig som vill växa inom ett globalt företag men stora resurser. De vill satsa på dig som har ambitioner om att ha en framgångsrik karriär och därför har motivationen om att lägga in det där lilla extra. Det finns stora utvecklingsmöjligheter och  internrekrytering är väldigt vanligt. Vår klient är väldigt noga med att alla anställda ska trivas bra på jobbet och att det ska vara god stämning mellan de anställda. De har varje vecka eventer för all personal. Det kan tex vara vindsurfing, yogalektioner eller fotbollsturnering. Dessutom har de varje vecka Friday beer på sin takterras.

 • En unik möjlighet att bo, jobba och lära känna ett helt nytt land och dess kultur
 • Rum i en Teleperformanceägd lägenhet
 • En gratis flygresa hem varje år (inom EU)
 • Återbetald flygbiljett
 • Karriärsmöjligheter i en multikulturell miljö
 • Unik möjlighet att arbeta i ett multinationellt företag
 • Tidsbestämt kontrakt med möjlighet för förlängning, och fast anställning
 • Möjlighet att arbeta tillsammans med ledare från olika industrier
 • Stabila arbetsförhållanden och utvecklingsplaner
 • Privat sjukförsäkring efter 6 månaders anställning
 • Gratis språkkurs i portugisiska, vattensporter, fester, soft trekking och mycket mycket mer!

Att bo och jobba i Lisabon
Lissabon är huvudstaden i Portugal och har ungefär 500 000 invånare i den centrala delen av staden, och ungefär 2,8 miljoner i hela storstadsområdet. I Lissabon finns det allt möjligt att göra. Det är en stad som har nära till havet, kan erbjuda bra shopping, nattliv och har också ett otroligt kulturarv men många fina gamla byggnader. På Portugals ”riviera”, väster om Lissabon, ligger de populära badorterna Estoril och Cascais. I Estoril finns även Europas största kasino.
Lissabon bjuder, under stora delar av året, på ett behagligt klimat och ett strålande väder. Detta har lett till att Lissabon och Portugal blivit populära resmål för europeiska resenärer. Klimatet är vad man kallar subtropiskt – medelhavsklimat,  det innebär att det är milda vintrar och varma till heta somrar.

Allt fler skandinaver har fått upp intresserat och Portugal och många menar på att Lissabon kommer bli det nya Barcelona. Lissabon har allt kan önska sig. sol, värme, nattliv, avslappnad levnadsstil, shopping, kultur, storstad, parker och såklart surfing.

Vid intresse skicka ditt CV till Sara@nordicjobsworldwide.com eller ring +47 40 55 3794. Har du mer frågor angående tjänsten och företaget är det bara att ta kontakt så berättar jag mer. 

Sorry no owner