Junior Mjukvaruutvecklare

Är du en lösningsorienterad person som vill utvecklas i ett kreativt team, som gärna utmanar invanda föreställningar om vad som är möjligt? Klart du vill! Då kanske du är precis den vi söker till vårt kontor i Jönköping.

Där får du kollegor inom mekanik, elektronik, mjukvara och teknikinformation. Vi är ett tätt sammansvetsat gäng med fokus på konsumentprodukter, försvars-, och verkstadsindustrin som dessutom förenas av vårt starka intresse för vad som händer i mötet mellan människor och teknik.

Låter det intressant? Skicka in ditt cv.

Arbetsbeskrivning
Vi söker dig som är nyutexaminerad eller som har arbetat något år som mjukvaruutvecklare. Din erfarenhet och ditt intresse inriktar sig mot inbyggda system, realtidsprogrammering och hårdvarunära programmering.

Vanliga programmeringsspråk är C/C++. I inbyggnadssystemen ingår oftast digital konstruktion med analoga interface, så erfarenhet kring detta är meriterande.

Hos oss har du har möjlighet att utveckla och testa mjukvara, men också att göra förstudier, utföra krav- och arkitekturarbete. Projekten bedrivs antingen hos kunden i deras utvecklingsmiljö eller från vårt kontor som helhetsåtaganden för olika leveranser. Uppdragsgivarna består av större systemleverantörer samt produktbolag inom mjukvara och elektronik.

Vi erbjuder kompetensutveckling i den riktning du behöver fördjupa eller bredda dig. Vi har etablerade rutiner för agil utveckling och vi förespråkar testdriven utveckling för att höja produktiviteten och kvaliteten.

Kompetens
– Du är högskole- eller civilingenjör inom lämpligt teknikområde
– Du har djupgående kunskaper inom några av följande teknikområden: C#.NET, C/C++ och Windows
– Du har erfarenhet av metoder som scrum och automatiserad testning
– Har du dessutom erfarenhet från förvars- eller fordonsindustrin har du en högst intressant profil

Som person värdesätter vi att du är utåtriktad, ansvarstagande, gillar att arbeta tillsammans med andra och har ett stort teknikintresse.

Ansökan
Ansök så snart som möjligt då rekryteringsarbetet pågår löpande.

Om företaget

Etteplan omsatte 183,9 miljoner (EUR) 2016. Bolaget har 2 800 medarbetare i Sverige, Finland, Nederländerna, Tyskland, Polen, Kina och Förenta Staterna. Etteplans aktie är noterad på Nasdaq Helsinki Oy under tickern ETTE. (www.etteplan.com)

Etteplan – Engineering with a difference.

Vi undanber oss samtal från rekryteringsfirmor.

Kontaktpersoner

Marcus André

Area Manager

0701-90 59 41

Sorry no owner