Episerver-utvecklare till Jönköping och Växjö!

Är du en senior Episerver-utvecklare redo att ta ditt nästa steg?

Nu söker adapta Episerver-utvecklare några års erfarenhet till vårt växande Epi-team. Du kommer att trivas bra i rollen om du gillar att vara en rådgivare till våra kunder där du får bidra med din stora erfarenhet samtidigt som du gärna kavlar upp ärmarna och kodar.

Våra utvecklare arbetar främst med att tillsammans med kunden bygga affärslogiken i sajterna samt att integrera e-handelssystemen mot sök- och relevansmotorer, produktinformationssystem, affärssystem och andra omgivande lösningar.

Vi jobbar ofta i agila projekt med stor personlig frihet och ansvar. Vi ser gärna att du är initiativtagande, proaktiv och alltid tänker lite extra på kundnyttan i ditt jobb.

 

Din kompetens

  • Har en akademisk examen eller annan relevant utbildning inom systemutvecklingsområdet
  • Har några års erfarenhet som Episerver-utvecklare
  • Har haft en central roll i ett flertal Episerver CMS/Commerce-projekt
  • Har erfarenhet av integrationer med ERP, CRM, PIM etc.
  • Behärskar svenska och engelska i såväl tal som skrift
  • Har ett intresse för e-handel

Önskvärda meriter

Det är meriterande om du har erfarenhet av inRiver PIM, agila processer och designmönster.

 

Vi erbjuder

adapta är ett stabilt företag som verkat sedan 1998 och som erbjuder konsulttjänster inom IT, management och ekonomi. Vår affärsidé är att vi ska hjälpa företag och organisationer att utveckla sina verksamheter genom bemanning av kundens projekt eller som en del av kundens verksamhet. Vi matchar och erbjuder spetskompetens i alla delar av systemutvecklingsprocessen – från idé, arkitektur och projektstyrning till systemutveckling, implementering, test och säkerhet.
Enkelhet och smidighet där kundens behov står i centrum!

Du har goda möjligheter att påverka din roll, dina arbetsuppgifter och vårt erbjudande. Hos oss får du möjligheten att utvecklas genom att arbeta med duktiga kollegor som brinner för vad de jobbar med, i projekt med många trevliga och intressanta kunder.

Du kommer bli en del av vårt team som arbetar med Episerver både i projekt, förvaltning och resurskonsulting. Vi jobbar tätt sammansvetsat i teamet över kompetensgränserna, vi har goda arbetsprocesser och kul på jobbet.

Vi finns i fräscha lokaler centralt både i Jönköping och Växjö.

Vi rekryterar löpande, så skicka gärna in din ansökan redan idag!

Välkommen med din ansökan redan idag (CV+personligt brev) till magnus.lindstrom@adapta.se

Sorry no owner