BLI VÅR NÄSTE UTVECKLINGSINGENJÖR I JÖNKÖPING

Sigma Industry South AB är ett dynamiskt teknikkonsultföretag inom produkt- och produktionsutveckling som utmanar de etablerade standarderna.

Kombinationen av lång branscherfarenhet, stort engagemang, interna och externa uppdrag samt ett tätt samarbete mellan Sigmas olika verksamheter i regionen skapar ett unikt branschöverskridande växthus för ingenjörer. Med mångfald, delaktighet och entreprenörskap stärker och utvecklar vi vår verksamhet och våra medarbetare. Skulle du vilja utvecklas i denna miljö?

Nu söker vi dig som vill jobba med produktutveckling och konstruktion där du blir en del av ett vinnande lag.

 

VAD KAN VI ERBJUDA DIG SOM MEDARBETARE?

Som konsult hos oss får du arbeta tillsammans med de främsta utvecklingsintensiva företagen inom svensk industri. Uppdragen anpassas alltid i möjligaste mån till individen för att nivån ska bli så utvecklande och rolig som möjligt. Omkring dig kommer du ha många duktiga kollegor och ett aktivt erfarenhetsutbyte.

Vår företagskultur präglas av entreprenörskap och korta beslutsvägar där gemenskap, engagemang och glädje är viktiga element som skapar trivsel. Våra konsulter är vår ”produkt” och vi lägger därför mycket energi på att låta våra medarbetare utvecklas och växa i yrkesrollen. Genom vår stora variation av kunder från flera olika branscher i kombination med att vi tillämpar agila utvecklingsplaner som följs upp i tät kontakt med närmsta chef får du möjlighet att växa inom det område du brinner för.

 

PERSONLIGHET OCH KOMPETENS

Som person är du engagerad, strävar efter att leverera ditt yttersta och har hög social kompetens. Du är lyhörd för kundens/projektets behov och kan snabbt anpassa dig till kulturen. Du tycker om att knyta nya kontakter och motiveras av självständigt arbete i team med andra.

I grunden har du ett brinnande teknikintresse och goda kunskaper inom minst ett av de ledande CAD systemen.

Vi söker dig som har erfarenhet från maskinkonstruktion, gärna konsumentprodukter, möbelindustri eller motsvarande vilket ses som meriterande. Har du erfarenhet av plastkonstruktion är det också ett plus. Du kommer arbeta ute hos kund eller på något av våra kontor i spännande utvecklingsprojekt.

Du har teknisk utbildning på högskole- eller civilingenjörsnivå inom produktutveckling och maskinteknik. Vi söker både dig med ett antal års erfarenhet och dig som är i början av din karriär och vill utvecklas hos oss.

Goda kunskaper i både svenska och engelska krävs i såväl tal som skrift.

 

ANSÖKAN OCH KONTAKT

Vill du ha ytterligare information är du välkommen att kontakta Christian Hellgren på telefon

0727-38 33 00.

Din ansökan mejlar du till career.industrysouth@sigma.se. Ange tjänstens rubrik och ort i ämnesraden.

Då vi har ett löpande urval till tjänsten är det viktigt att du skickar din ansökan så fort som möjligt för att öka dina chanser att komma med i urvalsprocessen.

Välkommen med din ansökan!

Sigma är ett ledande konsultföretag som arbetar för att öka sina kunders konkurrenskraft. För att nå dit kombinerar vi vårt tekniska know-how med ett brinnande intresse för att ständigt utveckla bättre lösningar. Vi är 3200 medarbetare i elva länder. Sigma ägs av Danir AB, familjen Dan Olofssons holdingbolag.

Sorry no owner