Cultural Care Au Pair – Au Pair i USA

Cultural Care Au Pairs program i USA är ett kulturellt utbytesprogram där du tar hand om barn på heltid. Du blir del av en noggrant utvald amerikansk familj, och tar hand om deras barn medan du får chansen att upptäcka ”det riktiga” USA. Programmet är noga kontrollerat och godkänt av amerikanska myndigheter. Det enda sättet att lagligt vara en au pair i USA är genom en godkänd organisation. Via en godkänd organisation kan du nämligen ansöka om ett J-1 visum vilket du måste ha för att kunna bli en au pair. Om du är nyfiken på att bo och få erfarenhet utomlands under minst ett år så kanske Cultural Care Au Pair kan vara valet för dig.
För att kunna delta på programmet så måste du vara mellan 18 och 26 år och ha erfarenhet av att jobba med barn. Du måste vara vid god hälsa, ha ett slutbetyg, körkort och ett prickfritt polisregister innan du kan åka. En förutsättning för en lyckad upplevelse som au pair är såklart att du älskar barn. Det kulturella utbytet är själva grundtanken bakom programmet. Genom att bli en del av en amerikansk familj kommer du att dagligen prata engelska. Din familj kommer att förvänta sig kvalitativ barnsomsorg ifrån dig och vid sidan av jobbet är det upp till dig att ta vara på tiden i USA.
Du kommer att möta nya människor, förbättra din engelska och få ovärderlig erfarenhet. Förutom detta får du också möjlighet att ta kurser på ett amerikanskt college, växa som människa, resa runt i USA, lära dig mer om amerikansk kultur och göra skillnad i dina värdbarns liv. Medan du får betalt.
Första steget är att komma på ett gratis informationsmöte
Ta första steget och anmäl dig till ett informationsmöte idag. Vi tar sedan kontakt med dig för att hitta ett informationsmöte som passar. På mötet går vi igenom programmet i detalj, och du får chansen att ställa dina frågor. En före detta au pair är alltid med på mötet och berättar om sin tid som au pair. I slutet av mötet finns tid avsatt för att göra en personlig intervju, något du behöver ha gjort för att kunna söka programmet. Under intervjun ställer vi vissa frågor på engelska.

 

 

 

Sorry no owner